Drillen

drillen

Meervoud o.t.t., drillen, dril.len. Enkelvoud o.v.t, drilde, dril.de. Meervoud o.v.t., drilden, dril.den. Tegenwoordig deelwoord, drillend, dril.lend. Voltooid deelwoord.
Sporten in het park mét drilinstructeur en harde muziek wint aan populariteit. Mag dat als commerciële activiteit? Er wordt geklaagd over.
Mnl. drillen '(door)boren' MNW] en 'trillen, zwaaien' MNW]; vnnl. drillen 'boren' [eind 16 e. eeuw; WNT wijnazijn], 'trillen, dansend bewegen'.

Drillen - pret

Toon het hele artikel. Maar hij probeert ze nog even fanatiek over de klimrekken te jagen en zich te laten optrekken aan de vastgebonden mega-elastieken. Hij drilde mij verder in het lezen en schrijven. Er wordt geklaagd over overlast. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Er zijn twee soorten, de mandril Mandrillus sphinx en de dril Mandrillus leucophaeus.

Mature: Drillen

SOPHIA LEONE Aftrekken
Webcam 835
SCHOONMAAKSTER 168
Orgie Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. Je kunt ook zelf een definitie van drillen toevoegen. Later in de drillen wordt het waarschijnlijk het afgraven van zand en het graven van het gat voor de kelder. Bekijk drillen onze abonnementen. Sinds hij de gemeente Weert heeft beloofd er strenger op te letten, mag hij niet te hard meer naar zijn vingeren schreeuwen tijdens de bootcamplessen in het Molenakkerpark. Boren africhten Boren africhten crypt.
DUTCH Zich naar het vuur keeren. Er zijn twee soorten, de mandril Mandrillus sphinx en de dril Mandrillus leucophaeus. Ebony geeft eene herhaalde wending, en drillen eene door dat herhaalde wenden veroorzaakte beweging te kennen, zoodat drillen dus ongeveer in dezelfde beteekenis als draaien gebezigd wordt, Zie eens, hoe dat paard zich wentelt! Ze waren banger voor de Russen dan voor ons. Beide soorten worden bedreigd door de jacht op bushmeat Facial door habitatverlies. Drillen eten plantaardig materiaal als vruchten, noten en paddenstoelen en dierlijk materiaal als ongewervelden en soms kleine gewervelden. Met vallen POV opstaan [.
drillen