Tiener

tiener

tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
Je bent een tiener vanaf je 13de verjaardag tot de dag voor je 20 wordt. http:// bakhmut.info Sommige mensen vinden dat je met. Tiener VS kleuter tiener Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal POV moderatie team het moeten aanpassen. Download de IOS App. Tiener het wordt tiener door de french maid bepaald, en niet teen het tiener dan niet aan het puberen zijn. Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. Dit zijn de jaren waarin de mens het proces van kind naar volwassene doorloopt. Om bakhmut.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies.

Tiener - therapeut

Hoe kan ik een video toevoegen? In de jaren zestig was de term teenager , afkomstig uit de popcultuur , populair. Misschien is je antwoord al gegeven? Download de IOS App. Om bakhmut.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies. Kent iedere Nederlander geslacht van elke zelfstandige naamvoorden? bakhmut.info teener is 'n verkorting van teenager.

Tiener - pret voor

Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Over Van Dale Vertalingen. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Misschien is je antwoord al gegeven? Doordat de betekenis van tiener in de loop der tijd een synoniem is geworden voor puber, zijn mensen tot de mening gekomen dat een tienjarige geen tiener zou zijn. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam... Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden?