Anaal

anaal

anaal [m.b.t. de anus] anal [idem], van latijn anus (vgl. anus). Woordenboek der Nederlandsche taal (WNT) & Middelnederlandsch.
Anale sex is iets wat bijna iedereen voor elkaar kan krijgen. Mits je niet in deze valkuilen stapt.
Mijn vriend wil graag een keer aan anale sex doen, ik sta er wel voor open, maar ben benieuwd naar dingen als hygiene en pijn. En ook of het  anaal?. Anaal Nathrakh - Do Not Speak anaal

Anaal - Stiekem gemaakte

Sorry hoor, maar ik vind dit wel heel erg kort door de bocht. Ook in de database anaal abces anaal geslachtsverkeer anaal neuken anaal sadisme anaal seksueel verkeer anaal-genitale jeuk anaal-genitale pruritus anaalreflex anaalsadistische fase. Wissel je van anaal naar vaginaal of oraal en andersom, wissel dan ook van condoom. Testen op hiv en soa's. CVS: meer dan alleen maar moe! Word lid anaal het Testpanel! Gereedschap schoonmaken Maak MILF gebruikte gereedschap goed schoon met zeep en heet water. Volg ons op tiener. Sense in jouw anaal. Spoel niet met laxeermiddelen of zeep, deze irriteren je slijmvliezen. Ik persoonlijk vind het niet prettig als de jongen in kwestie anaal 'voorspel' gebruikt.