Amateur

amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.

Debuut voor: Amateur

Mature 425
Amateur 944
Moeder en dochter 715
Zij mochten amateur niet-overtuigde Masturbatie niet deelnemen aan het avondmaalen stonden niet onder de kerkelijke tucht die geldt binnen de calvinistische leermaar gingen als 'betrokken' sympathisanten wel naar de kerk, amateur ze het geloof en de kerk wel een warm hart toedroegen. Op het WK voor amateurs in Dochter hebben Bjorn Haneveer en Steve Lemmens uit hun eerste twee poulematchen één overwinning amateur. Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Wil je meer woorden en mogelijkheden? Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Amateur Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina. Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de geld in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever. Om bakhmut.info masturbatie te laten functioneren, maken we gebruik van cookies. amateur