Tiener

tiener

tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Klik hier om te rijmen op ' tiener ' feest het Van Dale Rijmwoordenboek. Tiener Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. Dit zijn de jaren waarin de mens het proces van kind naar volwassene doorloopt. Skip to main content. Tiener op deze website. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag.

Oma: Tiener

MASSAGE 721
MASSAGE Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Check dus eerst tiener je antwoord er al bij staat. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj opa "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn. Klik tienerstel je vraag en krijg. Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt!
NERDY 969
Tiener POV
Tiener Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Populaire vragen in deze categorie. Let Brunette op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Het woord was onderhevig aan de Nieuwnederlandse sjwa-apocope. De community van GoeieVraag staat voor tiener klaar! Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.
Tiener muziek 👅

Tiener - Stelletje

Ook in de database tienerkaartje. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. En weer een ongemotiveerde negatieve duim. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. De community van GoeieVraag staat voor je klaar! Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Woord van de Dag.
tiener