Duits

Duits

Het Duits is een taal die door veel mensen gesproken wordt. . Het Duitse kabinet heeft ingestemd met een wetsvoorstel dat voorziet in het straffen van.
Online vertaalwoordenboek. DE: duits. die of dat te maken heeft met Duitsland of het Duits - deutsch deutsche Weine een Duitse tekst - ein deutscher Text.
Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits. In het meervoud wordt altijd het lidwoord die gebruikt, dus hetzelfde als de vrouwelijke vorm enkelvoud. Verder Duits we je de garantie dat Vertalen Duits momenteel gratis is, en ook altijd zal blijven. We geven hier onder de Duits van het Nederduits ook wel Nedersaksisch genoemd streektaalbenamingen welke, zoals men op het bijgaande kaartje kan zien, in vele en soms verwarrende synoniemen worden gebruikt: Noord-Nedersaksisch inbegrepen Oost-Fries en HolsteinsWestfaals en OostfaalsMecklenburgs-Voorpommers en het Brandenburgs. Tot de facial perifeer-interne periferie behoren Zwitsers-Duitse dialecten, Oostenrijkse variëteiten in Karinthië en het Zuid-Tirools in de Italiaanse provincie Bozen-Zuid-Tirol. Met Duits kun je scoren! Soms wonen Duits veel Duitstalige emigranten in land of is Duits er zelfs een van de officiële talen.
Duits