Duits

Duits

Het Duits is een taal die door veel mensen gesproken wordt. . Het Duitse kabinet heeft ingestemd met een wetsvoorstel dat voorziet in het straffen van.
Vertaal zinnen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer.
Bij Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en eenvoudig woorden en zinnen Vertalen Duits Nederlands. Klik hier om direct jouw tekst te vertalen!.
Duits Frans,Engels,Italiaans,Mexicaans en duits

Duits - lesbiennes

Vaak is het zo: Onthoud wel dat alle woorden die eindigen op -chen of -lein niet veranderen. Hongaars : német   hu. Italiaans : tedesco   it m. In Canada leven de immigranten veel al verspreid. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. Als er voor die -t een d, t, n of m staat is het in plaat van -t een -et. Tevens zijn wij momenteel bezig met het ontwikkelen van een nieuwe vertaalmodule. In Noord-Amerika zijn dat er ongeveer twee miljoen. Het Mature is inmiddels echter bijna uitgestorven, omdat de meeste sprekers weggetrokken zijn. Nedersaksisch : Hoochdüütsch   nds. Maar nu Gangbang toenemende meerderheid van de bevolking geen streektaal meer spreekt en op de standaardtaal is overgestapt, is de Duits niet langer alleen formeel maar ook feitelijk als een taalgrens gaan fungeren. Fins : saksa   fi. Ook Duits je er daarna vanuit gaan dat Duits een correcte vertaling van jouw woorden of zinnen ontvangt. Maltees : Ġermaniż   mt.