Anaal

Anaal

[b][/b] Ik heb een vraag mijn vriend en ik willen graag anale seks dit hebben we ook wel eens gedaan [u]maar ik ben een beetje bang![/u] bang.
Sommige jongeren vinden anale seks lekker. Hoe doe je het? En waar moet je op letten? Lees hier hoe anale seks werkt en hoe je er beter in wordt.
Anale sex is iets wat bijna iedereen voor elkaar kan krijgen. Mits je niet in deze valkuilen stapt.

Anaal - neuken

Of je een condoom gebruikt ligt aan de situatie en jouw persoonlijke voorkeur en die van je partner. Mja, het is een aardige afwisseling, als je al even vaginaal bezig bent geweest en de hele boel daar beneden dus ontspannen genoeg is. Indien er veilig wordt gevreeen met een condoom…. Je kan beter niet vies zijn van een beetje poep of een scheetje, want de kans dat wat ontsnapt is aanwezig. BB code is Aan Smileys zijn Aan [IMG] -code is Aan Forum Rules. En voeg opnieuw glijmiddel toe als je wisselt van condoom. Laat je gratis vaccineren. Anaal Depravity Favours the Bold All I'm guilty of is bad taste. Mits je niet in Anaal valkuilen stapt. Spoel Interracial met laxeermiddelen of zeep, deze irriteren je slijmvliezen. Zoek meer berichten van jpjp. Zoek meer berichten van Stefanie. Gebruik neutraal glijmiddel op water of siliconenbasis.