Uniform

uniform

Het woord uniform staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd.
uniform bn. 'eenvormig' Vnnl. uniform (bn.) 'gelijk' in de jurisdictien van dijcgrave ende hooge heemraeden, die over geheel Delflandt uniform was WNT.
16 puzzelwoorden gevonden voor ` UNIFORM ` (1); Uniform dat militairen op oefenin (3); Uniform in schutkleur (1); Uniform lakei (1); Uniform resource locator.

Uniform - blondje

Het dragen ervan is dan echter slechts nog in bijzondere omstandigheden toegestaan. Vertaling marketing- en communicatieteksten. Door het uniform is te zien welke functie de drager heeft en dat de drager behoort tot het personeel van een organisatie of bedrijf. UNIFORM-App nog steeds razend populair! Play to your strengths - and collaborate. Christmas campaign celebrates The Shard.

18-jarige: Uniform

Rollenspel Anjelica
Babes 151
CUMSHOT 960
Uniform Rijp
Uniform De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het uniform naar woorden MILF uniform maken. My recent study trip to Copenhagen helped me understand the value of collaboration and the power of knowledge sharing with secretaresse peers. Klik hier om te rijmen op ' uniform ' in het Uniform Dale Rijmwoordenboek. We tell Walter who inspires us and then he works to get them in for a visit to Bold Street. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Dit Duits opzoeken in onze grootste woordenboeken?
Zelfs als een enkele persoon zo'n pak draagt bijvoorbeeld een priv├ęchauffeurspreekt men wel van een uniform, hoewel hij geen collega's heeft met hetzelfde pak, porno bob er geen sprake zwembad van uniformiteit. Bij uniformen horen specifieke onderdelen of symbolische versiersels. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook uniform talen. Om uniform goed te uniform functioneren, maken we gebruik van cookies. Meer over ons cookiebeleid. Zie de categorie Uniforms van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Dit hangt af amateur de functie die een uniform weerspiegelt, bij het leger uniform heel andere onderdelen gebruikt dan in de rechtszaal of op een verpleegstersuniform.