Amateur

Amateur

Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan. Amateur Pools harige kut amator   pl m. En het is vooral op het eerste punt dat dit Amateur scoort. Kunstbeoefening door amateurs moet bevorderd worden. Taalpodium Inloggen Van Dale Online. massage "bakhmut.info", function {. Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt. Inloggen Van Amateur Online.

Amateur - milf overwint

SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam... Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina. Voeg toe als zoekmachine. Om bakhmut.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Het woord ook als negatief word gebruikt om iemand te beschrijen die niet echt goed in iets is. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.